maanantai 6. maaliskuuta 2017

Pipoja heijastavilla koristeilla

Minulla oli toissa viikolla kaksi lomapäivää ja vietin ne ompelukoneen kanssa. Toki kävin sen verran ulkoilemassakin, että sen jälkeen pystyin jatkamaan ompelua hyvällä omallatunnolla. Ompelin kolme pipoa, yhdet tumput ja kassin. Lisäksi askartelin yhden avainnauhan.

Työkaverini tilasi minulta pipon, jossa on virkattu, heijastava koriste. Toiveena oli violetti väri ja kaapista löytyikin onneksi Ommelliselta ostettua luomutrikoota.


Kukan virkkasin valkoisella langalla ja mukana on heijastavaa lankaa.


Ystävälleni ompelin mustan pipon, jossa on myös virkattu koriste. Tässä pipossa koriste on violetilla langalla tehty ja mukana on heijastinlankaa.



Violetista tulikin vahingossa näiden ompelusten teemaväri. Minulle tuli jostain visio piposta, jossa on silityskalvolla tehtyjä palloja koristeena. Niinpä hurautin pipon ja silitin siihen heijastinkalvosta pallukoita.



Ompelin aiemmin ystävälleni trikootumput. Niistä tuli niin kivat, että halusin sellaiset itsellenikin. Nämä onkin oikein oivat keväiseen lenkkeilyyn.




Huivinkin olen virkannut itse. Se on käsityöhurahduksen alkutaipaleilta, jolloin repertuaarina oli vain virkkaus. Halusin silloin kokeilla haarukkapitsiä ja tämä huivi on sillä tavoin tehty.

- Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päiväämme!