sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Lasten Anelmaiset

Tein syksyllä itselleni Anelmaiset. Omiini en virkannut kukkia, koska sitten sukista olisi tullut liian hempeät omaan makuuni. Asia jäi vähän kaivelemaan ja halusin tehdä vielä Anelmaiset kukilla. Tilasin lasten Anelmaisten ohjeen ja aloitin neulomaan sukkia ystäväni tytölle. Valitsin väreiksi violetin, valkoisen, vihreän ja Novitan raitalangan (väri karkki).

Aluksi kävi niin, että noudatin ohjetta sokeasti ja neuloin innolla eteenpäin. Kunnes tarkastelin tekelettäni ja vertasin sitä omaan jalkaani. Varsi oli jo melkein omaan polveen ja sydänkuvio oli kokonaan tekemättä. Ei auttanut kuin purkaa. Toisaalta tämä oli ihan positiivinen juttu. Olen nimittäin kuvitellut, että en osaa purkaa neuletta ja poimia silmukoita takaisin. Mahtava yllätys, osasin sittenkin! Jätin siis osan varren kuviosta pois, jotta sydänkuvio mahtui mukaan.

Kun on "vähän" taipumusta pyrkiä täydellisyyteen, niin hieman häiritsee, että raitalanka ei alkanut toisessa sukassa aivan samasta kohdasta, joten sukat eivät ole sataprosenttisesti samanlaiset. Ehkä kestän.
- Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päiväämme!