lauantai 13. helmikuuta 2016

Kevään keskeneräiset -haaste

Törmäsin Silmukan saalistus -blogiin ja siellä kevään keskeneräiset -haasteeseen. Nurkissa lojuu parikin käsityötä, jotka voisivat jo valmistua. Niinpä ajattelin, että ehkäpä osallistumalla haasteeseen saisin uutta intoa näiden töiden tekemiseen.
Minun piti saada jo jouluksi valmiiksi villatakki isoäidin neliöistä. Huomasin silloin tehtävän mahdottomaksi, sillä paloja puuttui ja joulu läheni. Luovutin. Siinä jamassa palaset ovat edelleen.


Jospa näistä villatakki muotoutuisi?

Toinen työni on ollut kesken nolostuttavan kauan. Yli vuoden. Ja kyseessä on niinkin yksinkertainen juttu kuin kaulahuivi. Mikä oudointa, tästä on mielestäni tulossa kaunis. Käytössäkin olisi mahtava, sillä lanka on ihanan pehmeää. Postasin tästä kaulahuivista vuosi sitten pääblogimme puolella. Ja nyt huivi on edennyt näin paljon =D HÄVETTÄÄ!


Reppana on lojunut lattialla, tuolilla, laukussa ja vaikka missä. Aina jokin muu käsityö on mennyt edelle, mutta nyt lupaan välillä harrastaa varrasvirkkaustakin.

Kiitos haasteesta Silmukan saalistaja!

- Riikka

5 kommenttia:

 1. Mukavaa, että lähdit mukaan haasteeseen! Kivan oloisia keskeneräisiä. Toivottavasti valmistuvat :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Aika haasteellinen valmistuvaksi on tuo villatakki mutta kyllä se siitä kun vaan otat tehdäksesi. Ja kaulaliina valmistuu varmasti, kaunis siitä tulee.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset tsempeistä Silmukan saalistaja ja Kristiina S!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä kovasti #keväänkeskeneräiset haasteen kanssa.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päiväämme!