sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Värihaaste - mustaa ja harmaata

HommaHuone -blogin värihaasteen aiheena on lokakuussa musta ja harmaa. Kumpikaan väreistä ei oikein ole minun juttuni, mutta silti sopivia ja ihania kankaita oli kaappiini eksynyt. Kun mustan ja harmaan kanssa lisää jotain värikästä, niin nämäkin värit ovat lopulta aika kivoja. Näissä ompeluksissa en tehnyt lisäystä itse vaatteeseen, vaan vaatetta käytettäessä voin sitten vaihdella vaateparin väriä.

Uusimmassa naisten Ottobressä (5/2016) oli sivusaumattomien legginsien kaava ja sitä halusin kokeilla. Mies osti minulle vuosi sitten syntymäpäivälahjaksi kankaita, mm. tätä Verson Puodin Paratiisin kummitus joustocollegea. Kuosin on suunnitellut Leena Renko. Jo kankaan nähdessäni ajattelin, että tästä tulee leggarit. Kangas on ihanan pehmeää ja lämmintä.


Kuvassa oleva pipo sopii myös värihaasteeseen. Sen tosin olen ommellut jo kauan sitten. Virkatussa koristeessa on mukana heijastinlankaa. Ei tullut otettua kuvaa edestä, joten koriste ei näy kuvassa hyvin. Vastaavia pipoja on kuitenkin blogi pullollaan ja niitä löytyy "pipot" kohdasta.

Kuviollisissa leggareissa sivusaumattomuus on huippua, sillä kuva ei katkea sauman vuoksi.



Ja vielä lähikuva kuosista.


Ilmat viilenee, joten kaapissa hillottu merinovillaneulos oli saatava käyttöön. Useasti olenkin jo hehkuttanut Ottobren numeroa 2/2015. Taas pääsin piirtelemään tuosta lehdestä, sillä siitä löytyi mukavannäköinen villatakin kaava.



Helma on takaa pidempi kuin edestä.


Tämä kangas on Käpyseltä ja kuosin on suunnitellut Käpysen Outi Santaniemi. Kuosi on nimeltään Pitsi ja kangas on mulesingvapaata.


Jos aikaa riittää, niin ajattelin ommella tässä kuussa vielä hupparin Paratiisin kummituksesta. Siihen lisäisin väriä. Katsotaan, mitä lokakuu tuo tullessaan. Sehän on varma, että päivittäin jotain räpellän =D

- Riikka

2 kommenttia:

  1. Riksu täydellisen ihanat nuo haamuleggarit�� Ansu

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päiväämme!