perjantai 9. joulukuuta 2016

Värihaaste - kimallusta

Joulukuu ja värihaasteen viimeinen kuukausi. Haaste on ollut mielenkiintoinen ja antoisa. Lempivärit ovat samoja edelleen, mutta olen uskaltautunut kokeilemaan myös sellaisia värejä, joihin en välttämättä muuten olisi ensimmäisenä tarttunut. Lisäksi on tullut rohkeutta kokeilla erilaisia väriyhdistelmiä. Suuret kiitokset HommaHuone-blogin Sanne-Maijalle mahtavasta haasteesta!

Tämä kangas nyt ei suoranaisesti kimaltele, mutta kuvio on kullankeltainen. Trikoo on Verson Puodista ja nimeltään Sielulintu. Kuosin on suunnitellut Elina Antila.

Tästä kankaasta ilmestyi ensimmäinen versio vuosi sitten. Sen jälkeen olen tuijotellut muiden ompeluksia ja harmitellut, etten tuolloin hankkinut kangasta itselleni. Onneksi sitä tuli jälleen myyntiin. Tilasinkin kuosia kahdessa värissä, toisen joustocollegena.

Trikoosta ompelin tunikan lemppariksi muotoutuneella kaavallani. Kaavan pohjana on Ottobre 2/2015 lehden Faded Stripes, mutta muokkasin kaavaa pidemmäksi.Minulla oli tämä ylläni työpaikan pikkujouluissa ja tein sitä varten myös kuvassa olevat korut. Tarkemmin voit katsoa niitä pääblogin puolelta.

- Riikka

2 kommenttia:

Kommenttisi piristää päiväämme!