sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kirahvi-paita

Silloin tällöin tulee kankaita, joita on vain pakko saada. Ommellisella niitä on aika usein. Yksi niistä on Giraffe -joustocollege.

Käytin kaavana jo suosikiksi muodostunutta Ottobre -lehden 2/2015 Faded stripes -kaavaa. Olen ommellut alkuperäisellä kaavalla jo yksi, kaksi ja kolme paitaa. Viime kesänä tein ensimmäisen paidan, jossa pidensin helmaa. Pikkujouluihin ompelin toisen vastaavan. Parhaillaankin istun mekossa, johon käytin pohjana samaa kaavaa. Giraffe -paidan tein helmaa pidentämällä.

Giraffe -joustocollegea laitoin paidan takaosaan.Etuosan ja helman ompelin meleeratun harmaasta joustocollegesta.Olkiin ja kanttauksiin käytin Triangle -joustocollegea. Myös nämä kankaat löytyvät Ommelliselta. Välihuomautuksena todettakoon, että aika vaarallista, että Ommellinen muutti vielä lähemmäksi kotiani!


Lomailin tämän viikon ja olin veljeni luona käymässä. Kyllä se Haaga vaan on ihana paikka. Ensi viikosta tuleekin jännittävä, kun vaihdan töissä hetkeksi uudenlaisiin hommiin. Mukavaa viikkoa!

- Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päiväämme!